Liga 1

Bilinski a semnat un contract pe doi ani şi jumătate: ”Vreau s-o fac pe Dinamo campioană!”

Sezonul trecut, Bilinski a reușit și 7 pase decisive pentru Jalghiris, campioana țării baltice

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bilinski, pentru care ”cîinii” au investit 530.000 de euro, vrea să arate şi în Liga 1 de ce a fost o fabrică de goluri în Lituania.

Kamil Bilinski a semnat, ieri la prînz, cu Dinamo după ce a efectuat un set de analize medicale, aşa cum a informat GSP.ro încă de joi dimineaţă.

Atacantul de 25 de ani este primul transfer al roş-albilor din 2014, totul petrecîndu-se rapid. A sosit joi seară la Bucureşti, ieri a fost supus unei vizite medicale, şefii lui Dinamo şi-au dat acordul să plătească 530.000 de euro pentru a-l aduce pe vîrful ce-a marcat 24 de goluri în ultima ediţie pentru Jalghiris, campioana Lituaniei.

Iar Bilinski a semnat de urgenţă cu bucureştenii, pe doi ani şi jumătate, cu posibilitatea de a prelungi dacă părţile vor fi mulţumite reciproc de colaborare.

Are mînă bună
A fost o vizită-fulger pentru al doilea puncher al Lituaniei în ultimul sezon - Dinamo îl vrea şi pe golgeterul Valskis, cu care se negociază în week-end! -, Bilinski urmînd să se întoarcă în Polonia, pentru ca pe 9 ianuarie să fie la reunirea bucureştenilor.

Kamil a declarat ieri pentru GSP.ro: "Sînt fericit, este un pas important pentru cariera mea, o experienţă din care sper să cîştigăm şi eu, şi Dinamo. Mi-aş dori enorm ca, prin golurile mele, s-o fac pe Dinamo campioană. Am cîştigat titlul în Polonia, cu Slask, apoi în Lituania, cu Jalghiris, sper să continuu pe aceeaşi linie în România. Am avut o constanţă pozitivă în ultimii ani, vreau să le arăt fanilor românilor şi celor ce m-au adus că a meritat efortul".

"Sperăm să fie un concurent puternic pentru Ţucudean, dar, mai mult, dorim să facă un cuplu perfect cu George. Să fie o ploaie de goluri pentru Dinamo!" (Cristian Bobar, director sportiv Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.