Auto

A trecut pericolul de moarte? » Medicii ezită să vină cu noutăţi, dar apar noi informaţii despre starea de sănătate a lui Schumi

+2 Foto
Michael Schumacher şi-a filmat coborîrea pe pîrtie cu ajutorul unei minicamere video montată pe cască

Articol de Valentin Damian  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Un prieten de-ai lui Schumacher a declarat presei că a vorbit cu unul dintre medicii spitalului din Grenoble care i-a mărturisit că fostul mare pilot nu mai este în situaţia de a-şi pierde viaţa.

Nici ieri n-a fost organizată de către medicii spitalului din Grenoble nici o conferinţă de presă, ceea ce înseamnă că starea de sănătate a lui Michael Schumacher este tot neschimbată, în comă indusă, dar stabilă.

O veste bună a venit din partea unui prieten de-ai lui Schumi care a mărturisit presei că a vorbit cu unul dintre medicii care se ocupă de german. Doctorul i-ar fi spus că pericolul cel mare a trecut, ceea ce s-ar traduce că Michael Schumacher nu mai este în pericol de moarte.

Acum rămîne de văzut este însă cînd se vor hotărî medicii că a trecut suficient timp pentru a-l scoate pe Schumi din coma indusă pentru ca fostul mare pilot să-şi reînceapă activitatea cerebrală.

Surse medicale afirmă că vor trece cel puţin două săptămîni de la data intrării în comă indusă (29 decembrie, ziua în care Schumacher, aflat la schi, s-a lovit cu capul de o piatră) pînă cînd Schumacher va putea fi trezit după ce creierul său a fost trecut în repaus.

Pînă atunci, poliţia franceză face în continuare investigaţii. În posesia acesteia a intrat şi camera video pe care o avea Schumacher montată pe cască în momentul producerii accidentului. Cu ajutorul unui translator, a fost audiat şi Mick, fiul lui Schumi, care era acolo, pe pîrtie, cu tatăl său atunci cînd s-a întîmplat nenorocirea.

Purtătorul de cuvînt al poliţiei nu a infirmat atunci cînd a fost întrebat de presă dacă acea cameră video nu a fost distrusă în momentului impactului, casa lui Schumi făcîndu-se bucăţi, ceea ce înseamnă că există ceva imagini din 29 decembrie cu Schumacher pe pîrtia din Alpii francezi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.