Tragedie

Trupul neînsufleţit al lui Eusebio a fost depus la stadionul Da Luz

Articol de Gazeta Sporturilor   —  luni, 06 ianuarie 2014

Trupul neînsufleţit al fostului fotbalist portughez Eusebio a fost depus, duminică, la ora 19:00 (ora României), la stadionul Da Luz din Lisabona, arena echipei Benfica Lisabona, informează AFP.

Transportul trupului neînsufleţit a fost făcut cu o limuzină neagră, iar la sosirea la stadionul Da Luz a fost aşteptat de sute de suporteri care au aplaudat. Sicriul a fost depus într-o cameră din incinta stadionului, în faţa unui vultur alb cu aripile desfăcute, simbolul clubului Benfica Lisabona.



Citeşte şi: Doliu în Portugalia » Marele Eusebio a decedat în urma unui infarct



La picioarele catafalcului a fost depusă o poză cu fostul internaţional portughez încadrată de două steaguri ale formaţiei Benfica. Conform dorinţei lui Eusebio, sicriul va face un tur al stadionului Da Luz, azi, la ora 14:30 (ora României).



Fostul atacant portughez Eusebio a murit, în noaptea de sîmbătă spre duminică, la Lisabona. Eusebio da Silva Ferreira, în vîrstă de 71 de ani, a murit din cauza unui stop cardiorespirator la ora 05:30 (ora României).



Citeşte şi: Dinu l-a anihilat pe Eusebio în preliminariile CM 1970: "A fost un fotbalist extraordinar, poate fi comparat cu Pele"



Sursă: Mediafax





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.