Liga 1

Tom Deac pe 1,3 milioane euro! » Mijlocaşul CFR-ului, în faţa unei noi provocări în străinătate

Precedenta experiență "afară" nu i-a priit lui Deac: la Schalke a jucat numai 5 meciuri, fără a marca

Articol de Radu Romanescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul de 27 de ani e aproape de un transfer la prim-divizionara rusă, care-i oferă un salariu stagional de 600.000 de euro.

Criza financiară loveşte şi clubul din Gruia! Pînă să-i aducă lui Vasile Miriuţă jucătorii solicitaţi, şefii CFR-ului pun la care o nouă despărţire. Jucătorul care va umple conturile ardelenilor este tot Ciprian Deac, care în vara lui 2010 a mai adus 3 milioane de euro, o dată cu transferul la Schalke.

De astă dată, destinaţia pe care a ales-o mijlocaşul dreapta e Rusia. Mai exact Tomsk, Siberia, acolo unde temperatura medie anuală e de numai 1 grad Celsius! Iar acum, în ianuarie, gerul e crîncen, ieri, de exemplu, înregistrîndu-se -25 de grade!

Deac a fost tentat cu un salariu anual de 600.000 de euro, dublu decît la CFR, acolo de unde, susţin sursele Gazetei, oricum nu şi-a mai luat ultimele 3 rate contractuale. În schimbul său, clujenii vor încasa 1,3 milioane de euro, bani ce vor fi folosiţi pentru a fi plătite restanţele către fotbalişti şi antrenori, plus eventualele achiziţii.

Tot la Tom evoluează fostul coleg al lui Ciprian, Gabi Mureşan, şi Jivko Milanov, ex-FC Vaslui, însă situaţia echipei după 19 etape disputate nu e strălucită: numai 15 puncte acumulate, locul 13 ocupat, ce duce la baraj.

15 meciuri şi 3 goluri a bifat Deac în acest sezon de Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.