Handbal

Gaţu i-a băgat în şedinţă » Preşedintele FRH s-a supărat pe victoria chinuită cu Cipru

Articol de Marian Ursescu  —  marți, 07 ianuarie 2014

După victoria ruşinoasă din Cipru, 31-30, conturată în ultimele secunde, handbaliştii au suportat tirada preşedintelui FRH.

România era să se facă de rîs în Cipru. După ce au învins cu 36-19 pe 2 ianuarie, la Bucureşti, trei zile mai tîrziu "tricolorii" au cîştigat cu 31-30, revenind de la 29-30!

Antrenorul Eliodor Voica şi jucătorii găsesc greu explicaţii. Ei au şi fost băgaţi imediat în şedinţă de preşedintele FRH, Cristian Gaţu, care a tunat şi a fulgerat, incriminînd lipsa de profesionalism şi atitudinea din teren.

"Sînt multe de spus după victoria ruşinoasă din Cipru. Ar trebui să învăţăm ce înseamnă respect faţă de noi, faţă de adversari. Teoretic nu se poate ca după ce cîştigi la 17 goluri, la trei zile să te chinui să învingi pe final, dar, practic, noi am arătat că orice e posibil", a declarat Eliodor Voica.

Alex Şimicu, interul stînga al României, a declarat vizavi de muştruluiala aplicată de Gaţu. "Cînd şefu' te ceartă şi ştii că eşti vinovat, taci din gură şi bagi la cap! E grav cînd iei 30 de goluri de la Cipru. Apărarea noastră nu a existat", a încheiat Şimicu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.