Liga 1

Reghecampf îl vrea cu orice preţ şi pe mijlocaşul de la Vaslui: "Îl aştept şi pe Sînmărtean"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf anunţă că steliştii au pus mîna pe Keşeru şi confirmă că mijlocaşul vasluian a devenit în acest moment ţinta numărul unu.

Roş-albaştrii lucrează intens la transferuri în aceste zile, încercînd să definitiveze lotul pînă duminică, atunci cînd e programată plecarea în primul stagiu de pregătire din această iarnă.

Aseară, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a anunţat la DigiSport: "Putem spune că Keşeru e fotbalistul nostru! Nu ne vom opri aici, însă! Să vedem ce vom face cu Sînmărtean, încercăm să-l luăm pînă vom pleca în primul cantonament, deşi timpul ne presează". În numărul de ieri, Gazeta a anunţat că Steaua forţează la Sînmărtean, încercînd iarăşi să-l aducă în această pauză de iarnă.

Mijlocaşul Vasluiului e jucătorul pentru care Gigi Becali insistă să-l vadă în tricoul roş-albastru. Fotbalistul de 33 de ani are însă un salariu foarte mare, 360.000 de euro pe an, şi, dacă va accepta să vină în Ghencea, va trebui să fie de acord cu o diminuare a cîştigului. În schimb, Gigi ar putea să-i ofere o sumă importantă la semnătură!

"Sîntem foarte aproape de a cumpăra doi jucători de mare valoare. Discutăm cu doi fotbalişti, unul la cererea patronului nostru, şi unul foarte bun, venit la propunerea noastră, care a fost acceptată de Gigi" (Mihai Stoica, manager Steaua, pe 18 decembrie)

"Toate echipele din fruntea clasamentului se întăresc, sînt sigur că va fi un retur de campionat extrem de spectaculos" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.