Liga 1

Flavius Stoican a vorbit despre ţintele lui Dinamo din iarnă şi despre situaţiile lui Srgian Luchin şi Alexandru Curtean

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 ianuarie 2014

Dinamo vrea să se întărească în această pauză de iarnă pe posturile deficitare, iar Flavius Stoican a vorbit despre ţintele echipei pentru perioada de mercato.

"Concret avem un singur transfer, e vorba de Ştefan Bărboianu. În rest, nimic nu e sigur. Bilinski mai are de trecut vizita medicală cu întreg grupul, dar în proporţie de 99 la sută totul este OK. Dar nu sută la sută. În ceea ce-l priveşte pe Valskis este în discuţii, să vedem în ce condiţii va veni şi dacă se va realiza.

Ca şi calitate, este un jucător bun. Am văzut mai mulţi jucători, pe mai multe posturi dar ei sînt cei care mi-au sărit în ochi şi pot spune că au calitate. Valskis este un jucător care a marcat foarte mult, care este foarte bine cotat în ţara lui, sper să facă faţă şi la Dinamo.

La Sergiu Buş sînt doar discuţii, nimic concret. Dar dacă se va realiza acest transfer, va fi binevenit la noi. Eu sînt mulţumit de lotul de jucători, de ceea ce am realizat pînă acum. Dar orice fel de jucător care poate ajuta clubul Dinamo este binevenit", a declarat Stoican.

De asemenea, Stoican a confirmat că Luchin şi Curtean vor să plece de la Dinamo: "Am vorbit cu ei înainte de anul nou, am înţeles că au avut o discuţie cu domnul Negoiţă. Ei şi-au exprimat dorinţa de a merge undeva unde le este mai bine din punct de vedere financiar. Să vedem dacă vor pleca, ei sînt încă jucătorii noştri, au jucat foarte bine în campionat", a mai spus Stoican.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.