Liga 1

S-a făcut pe 1,2 milioane euro! » Eric a fost cumpărat de Al Ahli în ultima zi de transferuri din zona arabă

Eric de Oliveira va evolua în acest an la Al Ahli

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pandurii s-au înţeles cu arabii de la Al Ahli pentru brazilianul Eric de Oliveira, iar gorjenii vor primi 1,2 milioane de euro, din care la Gaz Metan vor ajunge 240.000.

Ieri a fost ultima zi de transferuri în zona arabă, iar reprezentanţii celor două cluburi s-au aşezat la masa negocierilor pentru a găsit o soluţie în ceea ce-l priveşte pe Eric. Dacă iniţial Pandurii nu aveau de gînd să renunţe la mijlocaşul de 28 de ani decît pe o sumă de 1,5 milioane de euro, aceştia au cedat la insistenţele "decarului".

Eric a purtat discuţii cu oficialii clubului şi le-a explicat că pentru el este o şansă unică de a prinde un salariu mai bun, acesta urmînd să cîştige 1,2 milioane de euro în cele trei sezoane pe care a semnat cu Al Ahli, iar conducerea a acceptat.

Pentru cei de la Pandurii, afacerea Eric a fost una de succes, gorjenii avînd un profit de 660.000 de euro. Sud-americanul a fost adus la începutul sezonului pe 300.000 de euro, de la Gaz Metan, iar cei de la Mediaş au păstrat 20% dintr-un transfer ulterior şi vor primi acum 240.000 de euro.

11 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Eric în acest sezon de Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.