Liga 1

Iureş după refuzul dat de Dinamo lui Nerijus Valskis! » Agentul mijlocaşului acuză conducerea din "Ştefan cel Mare"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Flavius Stoican a spus că ratarea transferului golgeterului Lituaniei nu reprezintă o problemă, agentul lui Nerijus Valskis îi acuză pe conducătorii dinamovişti că s-au opus mutării, deşi antrenorul îl dorea la echipă


Dacă fotbalistul a plecat bombănind din România, la capătul a două zile în care a fost ţinut prin hotel, prin birouri şi la vizite medicale, agentul său, Paulius Paknys, a lansat acuze către şefii "cîinilor". "Conducerea a trecut peste antrenor! Stoican l-ar fi vrut pe Valskis, dar şefii au refuzat. Şi modalitatea a fost urîtă: una am discutat la telefon despre bani, alta mi s-a spus cînd am ajuns aici", a comentat impresarul pentru DigiSport.

Stoican a precizat ieri pentru gsp.ro: "L-am văzut pe Valskis, are calitate, a înscris multe goluri în ultimul sezon, l-am propus conducerii. La Dinamo există o procedură, cu vizită medicală, cu analiza situaţiei financiare. Cînd am întrebat ce s-a mai întîmplat cu el, mi s-a spus că s-au stopat negocierile. OK! Asta e, nu-i nici o pierdere, avem jucători de calitate ce pot face ce ar fi făcut şi el, care pot aduce victorii".


"Eu sînt mulţumit de cei pe care îi am acum la dispoziţie. Să vedem cum se vor definitiva discuţiile cu Buş, dar am încredere în jucătorii cu care am avut rezultate în toamnă"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

"O gleznă fracturată"
Şefii din Ştefan cel Mare au evitat să vorbească despre subiectul Valskis. Neoficial, cîţiva au acceptat ideea că Dinamo n-a vrut să investească peste 300.000 de euro în tranzacţie, alţii afirmînd că mijlocaşul ar fi o avut o problemă medicală. "N-a jucat în 2010 deloc, a avut o gleznă fracturată, care n-arăta prea bine acum", au spus dinamoviştii. Totuşi, în ediţia trecută, lituanianul, golgeter în ţara sa, a punctat de 27 de ori!




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.