Liga 2

FOTO Mititelu a făcut publică motivarea sentinţei trimiterii în judecată a lui Sandu şi Dragomir: "Mircea Sandu şi apropiaţii săi sînt la un pas de Jilava!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 ianuarie 2014

Editie.ro a prezentat motivarea sentinţei trimiterii în judecată a membrilor Comitetului Executiv, prin care "Mircea Sandu şi apropiaţii săi sînt la un pas de Jilava".

În constatările magistratului Elena Veronica Andrea Iura se află şi faptul că membrii din CE se fac vinovaţi de săvîrşirea mai multor infracţiuni de abuz în serviciu, alături de Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

"Aceştia, cu bună ştiinţă şi conştienţi de faptele lor au aderat la planul infracţional pus la cale de Mircea Sandu", notează sursa citată.

Judecătoarea consideră că Universitatea Craiova a fost sancţionată într-un mod abuziv, deşi acţiunile pe care clubul le inteprindea erau perfect legale şi garantate de constituţie.

Mai mult, magistratul consideră că litigiile de muncă sînt exclusiv de competenţa instanţelor judecătoreşti şi că nu intră în atribuţiile Comisiei Federaţiei judecarea lor.

Vezi aici motivarea sentinţei în format PDF!



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.