Liga 1

"Lista neagră" a lui Reghecampf l-a ocolit » "Protejatul" lui MM continuă la Steaua, deşi are 8 meciuri în doi ani şi jumătate

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 08 ianuarie 2014

Steaua i-a trecut pe lista neagră pe Mihai Costea şi Stefan Nikolici.

Cei doi au fost anunţaţi de conducere să îşi caute echipă pentru că nu vor face parte din lotul pe care Reghecampf îl va deplasa în cantonamentul din Spania.

Deja roş-albaştrii s-au despărţit de alţi doi jucători. Doru Bratu a fost cedat la Pandurii Tîrgu Jiu, în timp ce lui Adrian Cristea i-a fost reziliat contractul.

Gabi Matei, iertat

Printre aceştia nu s-a numărat şi Gabi Matei (23 de ani). Deşi a fost adus ca o mare speranţă, jucătorul nu a strîns decît 5 meciuri în doi ani şi jumătate la Steaua în Liga 1, fără să aibă vreo reuşită.

Mai mult, ultimul meci în Liga 1 în care a prins echipa datează de pe 21.10.2012, în remiza Stelei de la Tîrgu Jiu din turul sezonului trecut, 0-0.

Fundaşul de bandă a stat mai mult timp accidentat, însă în continuare şefii din Ghencea au avut încredere în el.

45 de minute în sezonul curent

În acest sezon, Matei a prins doar 45 de minute în partida din Cupa României cu Avîntul Bîrsana (4-0), unde a avut o evoluţie decentă, însă adversarul a fost unul modest.

În sezonul 2011-2012, Matei a mai prins două meciuri la Steaua, unul în Cupa României şi unul în Europa League.

Pariul lui MM

Deşi nu a avut evoluat decît în 8 meciuri de cînd a venit, Matei are susţinerea managerului general, care a şi insistat pentru ca el să fie adus de la Pandurii.

În sezonul trecut, MM a pariat că jucătorul va reveni la forma care l-a consacrat: "Mai vorbim despre el în sezonul următor!".

Dărîmat de accidentări, cota i-a luat-o la vale

De cînd a venit în Ghencea, Gabi Matei nu a avut parte decît de accidentări grave. Jucătorul a stat mai mult prin clinici şi prin săli de recuperare.

Dacă în august 2011 transfermarkt îl cota la 700.000 de euro, acum jucătorul a ajuns să mai valoreze doar 50.000, fiind ultimul la acest capitol din lotul Stelei.

Alexandru Tîrnovan este următorul, mijlocaşul de 18 ani fiind cotat la 100.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.