Liga 1

UPDATE Mîine se va lua decizia finală în cazul lui Luchin şi Curtean » Fundaşul are încă o ofertă interesantă

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 09 ianuarie 2014

UPDATE 18:50 O decizie finală în cazul celor doi va fi luată mîine. Luchin mai are o ofertă şi de la Cernomoreţ Odessa.

UPDATE 18:15 Constantin Anghelache a vorbit despre situaţia celor doi jucători:

"Sîntem de acord să plece Curtean, să vină cu oferte şi să mai aştepte cîteva zile, pentru că şi clubul are un interes. Vom găsi soluţii. Nu cerem un preţ anume, aşteptăm.

În cazul lui Luchin am două oferte. Opria a zis că-mi dă şi el o ofertă din Germania. Vom lua în vedere şi interesul jucătorilor.

Sînt stupefiat de atitudinea lui. Ieri a spus o gogoaşă mai mare decît pălăria pe care o poartă. Despre Steaua nu ştiu nimic.

Dacă apelează la calomnie, îl invit în instanţă să rezolvăm. Orice jucător dacă are ofertă serioasă şi vrea, discutăm", a spus Anghelache pentru GSP.RO.

UPDATE 17:33 Cum situaţia lui Curtean a fost una mai simplă, acesta aproape că s-a înţeles cu Dinamo, care şi-a dat acceptul ca jucătorul să plece la Plovdiv, mai fiind de pus la punct cîteva detalii. În schimb, Srgian Luchin se află încă în negocieri cu şefii clubului.

***

Srgian Luchin şi Alexandru Curtean discută acum rezilierea contractelor cu Dinamo şi ar putea semna diseară cu clubul bulgar Botev Plovdiv.

Botev Plovdiv s-a despărţit astăzi de macedoneanul Boban Grncharov, fundaşul central urmînd să îi facă loc lui Luchin. Dacă Luchin şi Curtean îşi reziliază contractele, clubul din Ştefan cel Mare nu încasează nimic din plecarea celor doi. Luchin, 27 de ani, a venit la Dinamo în 2011 şi a evoluat în 66 de meciuri, în timp ce Curtean, 26 de ani, a semnat în 2012, evoluînd în 62 de meciuri. Ambii au fost aduşi de Dinamo de la Poli Timişoara.

Plecarea iminentă a lui Srgian Luchin îi forţează pe dinamovişti să caute variante pentru postul de fundaş. Spre cine s-au orientat, aici.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.