Baschet

Rodman şi-a cerut scuze după ce a răbufnit cînd a fost întrebat de arestarea unui misionar în Coreea de Nord: ”Eram beat!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul star al NBA, Dennis Rodman, şi-a cerut scuze ieri pentru izbucnirea, la televiziune, pe tema unui misionar american deţinut în Coreea de Nord, ţară unde baschetbalistul a efectuat o vizită privată, afirmînd că era stresat şi că a "băut".

Într-un interviu de la Phenian, unde a organizat un meci pentru liderul nord-coreean, Rodman l-a insultat pe un jurnalist CNN care l-a întrebat de situaţia misionarului, condamnat la 15 ani de închisoare, şi a pus sub semnul întrebării reputaţia acestuia din urmă.

Rodman a afirmat că "Kenneth Bae a făcut el ceva de a ajuns să fie condamnat la 15 ani de închisoare". "Vreau mai întîi să cer scuze familiei lui Kenneth Bae. Am provocat jenă multor persoane", a adăugat el, într-un comunicat citat de CNN.

"Îmi pare sincer rău. Ar trebui să evit declaraţii politice. Am băut. Nu este o scuză, dar cînd a avut loc interviul eram furios", a adăugat Rodman.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.