Liga 1

Srgian Luchin nu este iertat după ce a ales Plovdiv: "E un trădător" » Avea ofertă de 900.000 de euro din Anglia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Srgian Luchin şi Alexandru Curtean au semnat cu Botev Plovdiv, iar impresarul fundaşului, Cristea Opria, l-a acuzat dur pentru decizia luată.

Acesta a anunţat şi că avea o ofertă importantă pentru Luchin, de 900.000 de euro, dar fotbalistul a ales Plovdiv fără să se consulte: "Luchin e un trădător pentru mine! Asta mă doare cel mai mult, nu faptul că nu am luat bani. Oricum, cineva trebuie să plătească pentru tot ce s-a întîmplat!

Nu am luat nici un comision de pe urma acestui băiat, pe care l-am adus din liga a treia şi am plătit chiar eu 10.000 de euro pentru a putea veni din liga a treia la Timişoara.

Apoi am renunţat la un proces cu Marian Iancu, pentru ca jucătorul să nu se ducă în Liga 2 cu Timişoara. Aveam ofertă pentru el, am fost plecat 3 zile în Anglia, iar acum, la ora 15:00, aşteptam hîrtia din partea echipei de liga a doua din Anglia.

Oferta era de 900.000 de euro pentru Dinamo. O să-i sun, să le spun că Luchin s-a dus la Plovdiv şi că nu mai e cazul să înainteze oferta", a spus Opria la Digi.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.