Stranieri

VIDEO Bragrande! » Rusescu a debutat în campionat cu o ”dublă” la Braga, în derbyul cu Guimaraes (3-0)

Rusescu a primit nota 7 în O Jogo pentru evoluția din meciul cu Guimaraes // Foto: Facebook Braga

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul împrumutat de la Sevilla a marcat vineri de două ori cu dreptul din careul mic (66 şi 71), fiind ovaţionat de tot stadionul în momentul schimbării din minutul 88.

Portugalia pare să-i vină ca o mănuşă lui Rusescu, iar Braga l-a salvat din calvarul Sevilla. Raul nu a avut nevoie decît de 90 de minute de acomodare cu Arouca, în Cupă, pentru a se dezlănţui. Fostul stelist a debutat perfect în Liga Sagres. Victorie în Derby Minhoto, 3-0 cu Guimaraes, "dublă" Raul!

VIDEO: Vezi AICI golurile marcate de Rusescu!

"Rusescu impune legea celui mai puternic", a titrat ziarul O Jogo, care l-a lăudat: "Cine-şi creează atîtea ocazii ca românul reuşeşte mereu. Asistat de Rafa şi Alan, Rusescu a marcat în doză dublă".

Oportunist şi eficient
După şutul de încălzire pe lîngă poartă, din debutul reprizei secunde, Raul a făcut 2-0 în minutul 66. A reluat sec din careul mic centrarea de pe dreapta a lui Alan. La fel de oportunist şi eficient a fost 5 minute mai tîrziu: voleu cu pămîntul din centrarea cu efect "trivela" trimisă de Rafa. Imparabil, 3-0.

"Sper ca mereu să pot da sută la sută. Încerc să-mi fac jocul şi să înscriu. Pot promite că Braga va juca întotdeauna cum am făcut-o cu Guimaraes, că ne vom bate pentru victorie", a mărturisit fericit Raul. Elogiat şi de antrenorul Jesualdo Ferreira: "Echipa îl ajută mult, iar Raul ne garantează goluri".

5 minute i-au trebuit lui Rusescu să semneze cea mai rapidă "dublă" din carieră, în partida cu Vitoria Guimaraes (3-0)

5 goluri în 9 jocuri la Sevilla şi Braga are Raul în acest sezon (494 de minute): 3 în Europa League şi 2 în Liga Sagres

"A fost un joc perfect, nu numai pentru mine, ci pentru toată echipa. Adversarii nu au făcut nimic. Sînt fericit că-mi pot ajuta echipa să-şi atingă obiectivele" (Raul Rusescu, atacant Braga)

"N-a fost nici o surpriză, deja am spus că e un jucător care-şi cunoaşte meseria. Putea să mai înscrie o dată, însă pentru început este bine şi două goluri" (Jesualdo Ferreira, antrenor Braga)

"Emery, eşti un inutil! Cum l-ai lăsat pe Rusescu să plece? Nu cred că Raul a fost criticat, deşi n-a jucat decît cîteva minute" (Fanii lui Sevilla pe twitter)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.