Liga 1

Îl vor pe Marc! » Miriuţă îşi vrea fostul fundaş alături de el la CFR: Ceahlăul i-a fixat un preţ uriaş!

Articol de Alin Ghiciulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Vasile Miriuţă insistă pentru transferul stoperului Andrei Marc de la Ceahlăul, iar ardelenii speră ca nemţenii să mai scadă din preţul fixat iniţial: un milion de euro!

Noul tehnician al clujenilor se gîndeşte la viitorul echipei şi vrea să bifeze al doilea transfer la CFR, după aducerea mijlocaşului de 26 de ani spaniol, Aitor Monroy. Următoarea ţintă a lui Miriuţă vine tot de la fosta sa echipă, Ceahlăul.

Fundaşul central Andrei Marc, 20 de ani, se află în topul priorităţilor clubului, însă oficialii nemţenilor ţin la preţ. Moldovenii i-au fixat o sumă de transfer de un milion de euro lui Marc şi iniţial nu intenţionau să-i dea drumul pînă în vară, însă în cazul în care o echipă va fi dispusă să plătească aceşti bani acum, conducerea Ceahlăului e gata să înceapă negocierile.

Formaţii din Premier League, dar şi Atletico Madrid l-au trecut pe tînărul fundaş pe lista jucătorilor interesanţi şi s-au interesat de el în ultimele luni.

Cei de la CFR Cluj se află într-o situaţie delicată în ceea ce priveşte fundaşii. Goncalo Brandao şi-a reziliat contractul, Laszlo Sepsi a intrat pe lista neagră, iar alţi trei apărători au intrat în ultimele şase luni de contract: Ionuţ Rada, Felice Piccolo şi Vasile Maftei.

750.000 de euro este cota lui Marc pe transfermarkt.de

"Aş vrea să se înţeleagă cluburile, ar fi un pas important în cariera mea. Să vină să mă ia, eu îmi doresc să joc la Cluj. Am vorbit mereu cu domnul Miriuţă. Pot juca meci de meci, pot face faţă fără probleme la CFR Cluj" (Andrei Marc, fundaş, pentru Ziua de Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.