Liga 1

Srgian Luchin cere sprijin pentru Ionel Dănciulescu: "Nimeni nu înţelege poziţia lui, trebuie să i se ofere un post mai bun"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Srgian Luchin, noul fundaş al lui Botev Plovdiv, a vorbit despre situaţia lui Ionel Dănciulescu, numit team manager la Dinamo în această iarnă.


"Dănciulescu are o poziţie în club pe care nimeni nu o înţelege. A jucat atîţia ani, este în fenomen de atîţia ani, cred că merită un post mult mai bun decît are la ora actuală. Sper să i se ofere şansa să se implice mai mult la echipă", a spus Srgian Luchin la DolceSport.

Acesta vorbit şi despre motivele pentru care a ales să semneze cu gruparea bulgară: "Normal că e important că sîntem împreună în continuare. Eu o să îl ajut puţin, pentru că ştiu puţină bulgară. Îmi lasă puţin un gust amar această despărţire de Dinamo. Domnul Negoiţă a spus că e mai bine să găsim oportunităţi să jucăm în altă parte.

Antrenorul de la Botev ne-a dorit foarte mult. Toată lumea o să ne judece pentru că am ales Bulgaria, un campionat slab, dar condiţiile de aici se aseamănă cu cele din Germania. Avem o bază de antrenament cu şase terenuri", a încheiat Luchin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.