Altele

Vedeta lui New York Yankees stă pe tuşă un an » Cel mai bine plătit jucător de baseball a fost suspendat 162 de meciuri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 12 January 2014

Jucătorul de baseball Alex Rodriguez, vedetă a echipei New York Yankees, a fost suspendat, sîmbătă, pentru 162 de meciuri, ceea ce înseamnă că el nu va putea juca în sezonul 2014, a anunţat Liga Nord-americană de Baseball (MLS), informează AFP.


Această suspendare reprezintă o confirmare în parte a deciziei din august 2013 a MLB. În 2013, Rodriguez a fost suspendat 211 meciuri, în cadrul unei anchete privind clinica Biogenesis din Miami, cel mai mare scandal de dopaj din SUA, după cazul Balco.

Rodriguez a fost acuzat că a folosit de-a lungul anilor testosteron şi hormoni de creştere şi că a încercat să obstrucţioneze ancheta ce viza Biogenesis.

Alex Rodriguez, cel mai bine plătit jucător din baseball, a anunţat că va sesiza justiţia federală, deşi conform contractului său de muncă decizia comisiei de arbitraj (n.r. - cea anunţată sîmbătă) reprezenta ultima cale de apel în acest caz.

La 4 octombrie, sportivul a dat în judecată MLB. În opinia lui Rodriguez, care în 2009 a recunoscut că a folosit steroizi în perioada 2001-2003, când juca la Texas Rangers, MLB l-a plătit pe patronul Biogenesis, Anthony Bosch, pentru a obţine informaţii compromiţătoare despre el şi a acces în arhivele clinicii. Reprezentanţii lui Rodriguez au notat, într-o plîngere, că MLB a "obţinut în mod incorect probe în speranţa de a-i distruge cariera şi reputaţia" sportivului, a corupt şi a intimidat martorii.

Sursă: Mediafax

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.