Liga 2

Fostul preşedinte din Giuleşti e atacat dur de Nicolae Manea: "Zotta a distrus Rapidul"

Manea a fost numit președintele Rapidului săptămîna trecută

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul şi actualul preşedinte al Rapidului s-au atacat ieri, la baza scandalului stînd jucătorii aduşi de Zotta, cărora giuleştenii trebuie să le plătească acum datorii de sute de mii de euro.

Nae Manea a revenit la Rapid în postura de preşedinte al clubului, după o perioadă în care a activat tot ca preşedinte la Corona Braşov.

Datoriile găsite în vistieria clubului i-au dat dureri de cap acestuia, care l-a indicat pe Zotta ca fiind principalul responsabil: "S-au adus jucători care nu ştiu dacă au jucat vreun minut pentru Rapid, iar acum trebuie să le plătim sute de mii de euro. Am avut un conflict cu Zotta cînd era preşedinte şi eu director tehnic. L-a adus pe Paulista, de exemplu, care la fel cum a venit, aşa a şi plecat, ca un meteorit. Acum trebuie să îi dăm o grămadă de bani".

Constantin Zotta i-a răspuns ironic actualului preşedinte al vişiniilor: "Îi doresc lui Manea tot binele în postura de preşedinte al Rapidului şi îi urez să cîştige şi el la Rapid cîte trofee am cîştigat eu ca preşedinte în Giuleşti."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.