Campionate

Vine Seedorf! » Milan l-a dat afară pe antrenorul Allegri. Tassotti, interimar

Seedorf a cucerit două scudetto (2004, 2011) și două Champions League (2003, 2007) cu Milan // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Olandezul urma să preia echipa din vară, dar, se pare, a găsit înţelegere la Botafogo şi joi e aşteptat la Milanello. Planul de rezervă e Pippo Inzaghi.

Milan în revoluţie! Era plănuită pentru la vară, dar umilitorul eşec în faţa lui Sassuolo, 3-4, de la 2-0 (toate golurile i-au fost marcate de un singur jucător, Berardi), a grăbit lucrurile.

Deşi intenţiona să plece la 1 iulie, antrenorul Massimiliano Allegri şi-a făcut bagajele ieri dimineaţă. Dat afară! Şi înlocuitorul său, Clarence Seedorf (37 de ani), trebuie să se grăbească.

Fostul mijlocaş rossonero, 37 de ani, le-a solicitat şefilor lui Botafogo rezilierea contractului scadent în vară. Iar potrivit Gazzettei dello Sport, brazilienii n-au de gînd să-i pună beţe-n roate şi joi e aşteptat la Milanello. Problema e alta. Olandezul are carnet de antrenor, dar n-a pregătit pe nimeni pînă acum.

Patronul Silvio Berlusconi are şi o soluţie de rezervă, dacă intervine ceva neprevăzut: Pippo Inzaghi. E şi la îndemînă. Fostul atacant, astăzi în vîrstă de 40 de ani, este antrenorul formaţiei U17 a clubului.

10 ani a evoluat Clarence Seedorf la Milan, între 2002 şi 2012. Bilanţ: 300 meciuri, 48 goluri

"Trebuia să schimbăm rapid. Evoluţia echipei în meciul cu Sassuolo a fost inacceptabilă" (Barbara Berlusconi, membru în Comitetul Director al Milanului)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.