Stranieri

Fenerbahce a pus ochii pe internaţionalul român: "Maxim, o frumoasă combinaţie Hagi-Zidane"

Alex Maxim (dreapta) are mai multe pase decisive în Bundesliga decît Reus (Dortmund)

Articol de Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cotidianul AmK, din Istanbul, a dezvăluit ieri că însuşi preşedintele galben-albaştrilor, Aziz Yildirim, îl vrea pe "tricolorul" de 23 de ani: "Foarte bun tehnician, născut pentru pasa decisivă".

Alex Maxim, 23 de ani, mai are încă trei sezoane şi jumătate contract la Stuttgart, dar oferte există pentru el, unul dintre cei mai buni jucători ai lui VfB. Ultima, din Turcia, de la Fenerbahce.

Cotidianul AmK a anunţat ieri că "playmakerul român e primul pe lista de achiziţii a preşedintelui Aziz Yildirim în perspectiva campaniei din vară. E foarte bun tehnician, un mijlocaş născut pentru pasa decisivă, excelent la fazele fixe. Ar fi o variantă optimă la Fener". Jurnalul din Istanbul îl descrie plastic pe Maxim: "Este o frumoasă combinaţie Hagi-Zidane".

Pentru Alex, Yildirim va apela la unul dintre sponsorii clubului. Să ajute clubul să plătească suma de transfer, estimată la 6 milioane de euro, exact cît e cota jucătorului pe transfermarkt.de, şi să susţină salariul jucătorului pentru minimum trei ani.

8 assisturi şi 4 goluri are Maxim la Stuttgart în 13 meciuri de Bundesliga jucate în acest sezon

320 de mii de euro este salariul anual al lui Maxim la VfB, pînă pe 30 iunie 2017

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.