Liga 1

Fostul şef de la FRF, şocat de cadoul pregătit la retragerea lui Mircea Sandu: "E o propunere născută dintr-un cap bolnav!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 ianuarie 2014

Gazeta a dezvăluit că Mircea Sandu se va alege cu o rentă viageră de 5.000 de euro pe lună după retragerea din fruntea FRF, ştire care a provocat reacţii vehemente.

Mircea Pascu, cel care a fost şef la Federaţie înaintea lui Mircea Sandu, e uimit de ceea ce pregăteşte Comitetul Executiv drept cadou pentru "Naş".

"E prima dată cînd aud despre aşa ceva. O propunere născută dintr-un cap bolnav! Eu, după 42 de ani, din care 20 de ani am fost preşedinte în Divizia A, 10 ani in federaţie, 28-29 de ani în UEFA, iar în FIFA aproape 10 ani, am puţin peste 300 de euro pensie, iar unul ca Mircea Sandu vorbeşte de o rentă viageră de 5.000 de euro?!", a declarat Pascu la Sport Total fm.

“Dacă este o decizie a Comitetului Executiv, accept! Dacă nu este, nu este! După 50 de ani de muncă, cred că acest om merită! M-aş bucura să se decidă să iau o rentă viageră toată viaţa! Pe cine deranjez dacă voi lua?”
Mircea Sandu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.