Liga 1

Gabi Iancu a atras atenţia presei din străinătate: "E viitorul Hagi! De ce nu joacă meci de meci la Steaua?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 ianuarie 2014

ABola i-a făcut o caracterizare lui Gabriel Iancu, pe care îl consideră un jucător cu un viitor strălucit. Portughezii îl văd pe acesta imaginea din prezent a lui Gheorghe Hagi.

"Gabi Iancu este un jucător foarte talentat, de doar 19 ani. Mijlocaşul ofensiv al Stelei este unul dintre cei mai interesanţi şi căutaţi jucători din lotul campioanei României.

Sînt multe echipe care îl urmăresc, dar clauza de 25 de milioane de euro pe care o are îi va îngreuna plecarea de la cel mai important club din Carpaţi.

Este format la Viitorul Constanţa (echipa fostului mare internaţional român, Gheorghe Hagi), Iancu îi calcă pe urme fostului mare jucător al Barcelonei.

E ambidextru şi polivalent, putînd evolua ca mijlocaş stînga, dar şi în spatele vîrfului. Are o tehnică deosebită. Viteza, creativitatea şi viziunea de care dă dovadă îi fac pe alţii să îl compare de multe ori cu Hagi.

Se ştie că astfel de analogii le dăunează multora, dar în ceea ce-l priveşte pe Iancu, acesta pare că a trecut peste această presiune, dînd dovadă de multă maturitate şi personalitate", scrie ABola.

Totuşi, portugheziii nu înţeleg cum de Iancu nu joacă meci de meci la Steaua, deşi îl văd pe acesta un jucător care poate decide singur un meci.

Gabriel Iancu a înscris două goluri în acest sezon pentru Steaua, ambele fiind reuşite în partida din preliminariile Ligii Campionilor, cu Dinamo Tbilisi.

Vezi aici articolul din ABola!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.