Liga 1

Gardoş e de acord cu MM, dar recunoaşte: "E ruşinos, nu ne pică bine un astfel de rezultat"

Articol de Cătălin Popescu  —  miercuri, 15 ianuarie 2014

Fundaşul Stelei, Florin Gardoş, subliniază ideea că rezultatele din meciurile amicale nu au importanţă, dar totodată recunoaşte că o înfrîngere la 4 goluri este mai greu de suportat.

"E ruşinos să pierzi cu 1-5 şi mă refer în primul rînd la ideea că am primit atîtea. Indiferent de adversar, contează mai puţin că nu cîştigaseră în tur.

Rezultatele din meciurile amicale nu contează, nu jucăm să acumulăm puncte, ci doar să ne pregătim cît mai bine, dar normal că o astfel de înfrîngere nu ne pică bine", a spus Florin Gardoş.

Speră să fie gata pentru următorul amical

"Perioada asta e mai grea, antrenamentele sînt solicitante, e un pic diferit faţă de celelalte stagii. De data asta am început meciurile mai repede, lucru care mie îmi convine", a spus Gardoş.

"Aştept duelul cu Petrolul, nu cu Mutu"

Gardoş este nerăbdător să reînceapă campionatul, iar duelul cu Petrolul este unul pe care îl aşteaptă:

"Petrolul şi Astra au făcut cîteva transferuri bune, nu vreau să dau nume pentru că e posibil să uit pe cineva. E clar că reprezintă principalele contracandidate.

N-aş putea spune care dintre cele două este mai puternică, le consider două echipe de valoare egală. Nu aştept în mod deosebit duelul cu Mutu, ci cu Petrolul, pentru că ne batem cu ei la titlu", a mai spus fundaşul Stelei.

...despre "Balonul de Aur": "Mă bucur că a luat Cristiano Ronaldo "Balonul de Aur", eu sînt fan Real Madrid, e fotbalistul meu preferat, chiar dacă joacă pe alt post faţă de mine".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.