Liga 1

Umilinţa cu Nurnberg nu le-a ştirbit imaginea în Bundesliga » Werder Bremen o prezintă pe Steaua drept "Bayern Munchen de România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 January 2014

Eşecul categoric din primul amical al iernii, 1-5 cu FC Nurnberg, nu i-a făcut pe cei de la Werder Bremen s-o subestimeze pe Steaua.


Adversara de astăzi a "roş-albaştrilor" prezintă echipa lui Laurenţiu Reghecampf drept "Bayern Munchen de România!". "Steaua e echipa fanion a fotbalului românesc. Şi-a făcut un nume important în 1986, cînd a devenit prima echipă din Europa de Est care cîştigă Cupa Campionilor Europeni", notează site-ul lui Werder Bremen.

Nemţii remarcă numărul semnificativ de campionate şi cupe cîştigate de echipa din Ghencea (45), chiar mai multe decît cele ale lui Bayern Munchen (39). Explicaţiile succesului ar fi forţa economică superioară adversarelor de nivel mediocru din Liga 1. Nu este uitat nici Gigi Becali, condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare.

În plus, site-ul lui Werder constată că "deşi stelele lipsesc, jucătorii Stelei valorează în jur de 42 de milioane de euro, aproape dublu faţă de celelalte adversare".

Amicalul dintre Steaua şi Werder Bremen va avea loc astăzi, de la ora 19:00, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.