Nationala

Adrian Mititelu lansează un atac violent: "E Diavolul, e Hitlerul fotbalului românesc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 16 January 2014

Gică Popescu este principal favorit să cîştige alegerile pentru preşedinţia FRF,  dar Adrian Mititelu susţine că fostul internaţional nu era cea mai bună opţiune.

De asemenea, Mititelu l-a atacat violent pe Mircea Sandu la Radio GSP: "Gică Popescu a copiat foarte multe idei din ideile pe care i le-am trimis doamnei Carmen Tocală, dar a făcut-o greşit. Mă refer la centrele regionale, eu propun reorganizare regională. Mă refer şi la componenţa Comitetului Executiv.

Cel mai bun preşedinte FRF ar fi fost Hagi. Nimeni nu ar fi avut şanse cu el. E deasupra oricărei bănuieli. E mai pregătit profesional chiar dacă Popescu e mai stilat", a spus preşedintele Craiovei la Radio GSP.

Adrian Mititelu a vorbit la Radio GSP şi despre asocierea cu Mircea Sandu: "În locul lui pierdeam alegerile din nou decît să mă asociez cu acest diavol, păstrînd proporţiile, un Hitler al fotbalului românesc. Astfel, Gică Popescu a făcut praf poza cu regele Juan Carlos cînd a luat Cupa Cupelor.

Intenţionez să iau cuvîntul în Adunarea Generală şi vor avea o aşa mare surpriză încît vor anula şi alegerile cu argumentele mele legale.

Creşte inima în mine cînd îi văd cum luptă contra lui Mircea Sandu. Oricare e mult mai bun".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.