Stranieri

Gabriel Tamaş se antrenează cu Doncaster, iar antrenorul Dickov speră la perfectarea transferului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 ianuarie 2014

Fundaşul Gabriel Tamaş, liber de contract după despărţirea de CFR Cluj la jumătatea lunii octombrie, se antrenează cu divizionara secundă engleză Doncaster, antrenorul Paul Dickov sperând să perfecteze mutarea jucătorului român, informează Doncaster Free Press, citat de Mediafax.

Paul Dickov consideră că un transfer al lui Tamaş ar creşte foarte mult valoarea lotului formaţiei sale. "Am citit toate aceste articole cum că cererile lui salariale sunt prea mari. Dar noi căutăm să ajungem la o înţelegere cu Gabi. Este un jucător care credem că ne-ar ajuta să îmbunătăţim masiv echipa. Este un jucător de top, a jucat pentru West Brom în Premier League anul trecut şi poate evolua ca fundaş central sau fundaş dreapta", a spus Dickov.

Fostul jucător al echipelor Arsenal Londra, Manchester City sau Blackburn Rovers a afirmat că a discutat inclusiv cu selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, despre Tamaş. "Am discutat cu o mulţime de oameni despre el, inclusiv Steve Clarke (n.r. - antrenorul echipei West Bromwich Albion) şi Roy Hodgson. A avut vreo două probleme în ultimii doi ani, dar am fost sfătuiţi că dacă putem să îl luăm, să o facem. Suntem încrezători că putem perfecta acest transfer. Datorită calităţii şi a experienţei pe care o are, mai sunt şi alte cluburi interesate. Suntem fericiţi că îl avem aici şi să îl păstrăm în Doncaster în timp ce încercăm să găsim o soluţie. Deşi nu a jucat de o perioadă de timp, este foarte bine pregătit. Îi place să se apere şi se simte bine când are posesia mingii. Dacă vom putea să-l luăm, ar fi o lovitură masivă pentru noi", a completat fostul internaţional scoţian.

Gabriel Tamaş (30 de ani), care nu a jucat niciun meci în acest sezon, se pregăteşte de aproximativ o săptămână cu Doncaster, ocupanta poziţiei a 22-a, retrogradabilă, din a doua ligă engleză.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.