Liga 1

Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 regretă că n-a ajuns la Steaua: "Era bine să fiu la cea mai iubită echipă din România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 January 2014

Steaua a încercat să îşi rezolve în vară problemele pe care le are în partea dreaptă a apărării, însă n-a reuşit să ajungă la un acord cu unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în Liga 1.


Jivko Milanov, 29 de ani, a fost la un pas să ajungă în Ghencea, însă a ales în cele din urmă să meargă la Tom Tomsk. "Am venit în Rusia pentru că sînt bani foarte buni. Am fost 3 ani şi jumătate la Vaslui, unde am avut momente foarte bune. Diferenţa e că aici mă bat la retrogradare, acolo mă băteam la titlu. Normal că a fost mai bine la Vaslui.

Am avut oferte de la Steaua, în iarna trecută şi în vară. Am vorbit cu Gigi Becali şi cu Laurenţiu Reghecampf, dar nu ne-am înţeles.
Diferenţa de bani a fost prea mare şi am venit aici. Normal că era mai bine să fiu la cea mai iubită echipă din România, la Steaua, să joc în Champions League", a spus Jivko Milanov la DolceSport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.