Liga 2

UPDATE S-au fript din nou » Mititelu a povestit la Radio GSP ce s-a întîmplat azi: "O să pornesc Jihadul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 January 2014

UPDATE 17:00 Iniţiativa trimişilor lui Adrian Mititelu pentru a obţine dreptul de a juca pe "Oblemenco" a fost un eşec. Patronul Ştiinţei a povestit la Radio GSP ce s-a întîmplat la întîlnirea cu primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu:

"Nu s-a întîmplat nimic, Iancu a fost ţinut la uşă, deşi avea calitate legală. S-au discutat numai inepţii. Nu s-a putut avea un dialog cu ea. Ce să poată vorbi, s-a dus mielul la lup ca să-l lase în viaţă. A fost iniţiaiva lui Napoli, l-am lăsat să meargă, deşi eram sigur căţnu va obţine nimic.

Dacă luni nu primesc acordul, solicit în mod oficial amînare ligii a doua, pentru a mi se asigura cele 40 de zile legale de pregătire. Nu mi se poate reduce dreptul de şanse egale. De luni declanşez "Jihadul" dacă nu sîntem lăsaţi pe Oblemenco".

--------

FC Universitatea şi CS U Craiova au început discuţiile pentru ca echipa lui Adrian Mititelu să se poată antrena la baza sportivă de la Stadionul "Ion Oblemenco".


Antrenorul Nicolo Napoli, preşedintele Marcel Iancu şi jucătorii Robert Săceanu şi Mădălin Ciucă au avut astăzi o şedinţă cu primarul Lia Olguţa Vasilescu, după ce ieri nu li s-a permis accesul pe "Oblemenco". Tehnicianul Universităţii susţine că a primit asigurări că ambele părţi vor cădea pînă la urmă la o înţelegere.

De partea cealaltă, primarul spune că problemele invocate de rivalii locali ai celor de la CS U nu pot fi rezolvate de ea.

Echipa lui Mititelu a publicat astăzi un comunicat prin care anunţă că reunirea echipei se amînă pentru 22 ianuarie. În plus, acesta aşteaptă cel tîrziu luni un comunicat din partea municipalităţii cu privire la restricţia de a folosi baza de la stadionul "Ion Oblemenco".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.