Box

Avertisment pentru Lucian Bute: "De meciul cu Jean Pascal depinde cariera ta!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 17 January 2014

Mihai Leu crede că partida de duminică cu Jean Pascal e decisivă pentru întreaga carieră ulterioară a pugilistului Lucian Bute.


"Sînt convins că Lucian va învinge. Este poate cel mai important meci al lui de pînă acum. La Nottingham a plecat din postura de campion. De acest meci depinde sută la sută cariera lui mai departe. Am vorbit cu el şi ştiu că a pregătit foarte bine acest meci. Dacă face un meci bun, cred că îşi poate continua cariera", a spus Mihai Leu.

"Să uite de înfrîngerea cu Froch"
Lucian este sfătuit să nu stea cu gîndul la ultima partidă importantă disputată, cea cu Carl Froch, cînd a pierdut titlul mondial IBF: "Cel mai important este să treacă peste înfrîngerea de la Nottingham, dar cred că a reuşit deja asta, pentru că ştiu că este un caracter puternic. E greu de spus dacă va apărea un KO într-un astfel de meci. Din cîte îi cunosc eu pe amândoi, fiecare va încerca să-şi surprindă adversarul. Oricum, dacă va cîştiga la puncte, eu cred că va fi o victorie pentru Bute şi dacă se va ivi o lovitură de KO, sînt sigur că va profita de ea", a completat Leu.

În cazul unei înfrîngeri, Leu consideră că pentru Lucian Bute cariera de profesionist se va încheia. "La box, orice schimbare de categorie nu e un avantaj, dar cred că el s-a gîndit la toate amănuntele. O înfrîngere nu ar fi în nici un caz un lucru bun. Cred că ar putea fi ultimul lui meci, deşi cunoscîndu-l, eu cred că indiferent de rezultat, el poate continua. O victorie l-ar readuce pe calea către ceea ce a fost înainte", a explicat Leu.

Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal este program duminică dimineaţă, de la ora 6:15, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.