Liga 2

Ion Crăciunescu prevede dispariţia CraiOlguţei: "A fost creată ilegal! Nu va rezista!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 ianuarie 2014

Ion Crăciunescu a analizat lupta dintre cele două echipe din Craiova şi susţine că echipa susţinută de Primărie a fost inclusă ilegal în liga a doua.

"Proiectul nu va rezista pentru că este creat pe o ilegalitate, pe un abuz, şi mă refer la acceptarea echipei direct în divizia B. Există două modalităţi prin care ajungi în B: retrogradezi din A sau promovezi din C. A treia posibilitate nu există.

Ei spun că activează în divizia secundă pe baza locului dat de Adunarea Generală a FRF oraşului Craiova în 2012. Dar Adunarea Generală nu poate fi mai sus de Statutul FRF, la fel cum nici Parlamentul nu poate fi mai sus de Constituţie. Iar în Statut nu scrie că Adunarea Generală poate da loc de divizia B unui oraş. Ca să se întîmple acest lucru, ar trebui să se modifice statutul, să fie inserată această prevedere şi apoi votat din nou.

E ilogic ce au făcut: nu se poate naşte un copil direct la doi ani, la fel cum nu se poate naşte o echipă direct în divizia B. Ea va fi mereu contestată, toţi vor spune că e echipa născută dintr-un abuz", a spus Crăciunescu pentru stiridesport.ro

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.