Box

21 din 22 merg pe victoria lui Pascal! » Comentatorii şi jurnaliştii americani merg pe mîna adversarului lui Bute

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

HBO, televiziunea care transmite meciul în SUA, a făcut un sondaj de opinie între comentatori ai televiziunilor de box şi reprezentanţi ai site-urilor de specialitate.

Din cei 21 de intervievaţi, doar unul singur îl vede cîştigător pe Lucian Bute. Restul merg pe victoria lui Pascal!

Dintre aceştia, 13 spun că victoria o să vină la puncte şi 8 că Pascal va termina cu românul înainte de limită! Iată cîteva dintre opinii:

Mike Coppinger, RingTV.com/USA Toda
Pascal cîştigă prin KO
"Dacă meciul ar fi avut loc acum doi ani, Bute era favorit clar. Meciul cu Froch a lăsat însă urme. Bărbia lui Bute e vulnerabilă, iar Pascal are un stil dur şi mă aştept să termine meciul devreme"

Jake Donovan, BoxingScene.com
Pascal cîştigă la puncte
"Chiar dacă Bute s-a întors la fel de puternic ca înainte, nu cred să aibă forţă ca să reziste la categoria semigrea. Nici Jean Pascal nu mai are gloria de altădată, dar cred că va cîştiga"

Norm Frauenheim, THE RING magazine
Pascal prin KO în runda a 8-a
"Bute vine după operaţia la mîna stîngă, nu cred că-l va putea doborî pe Pascal. Pascal are încă suficientă viteză şi putere pentru un atac devreme asupra lui Bute"

Andreas Hale, KnockoutNation.com
Jean Pascal cîştigă la puncte
"Prejudiciul înfrîngerii cu Froch e mare pentru Bute. S-a văzut asta şi în meciul următor, cu Denis Grachev. Pascal va avea un avantaj suficient de mare după primele runde pentru a cîştiga"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.