Nationala

De la "Kassai pe viaţă" la "pleacă pe 5"! » Cum şi-a schimbat Mircea Sandu discursul în cele două zile de Adunare Generală Extraordinară a FRF

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ieri, în prezenţa lui Gino Iorgulescu, reprezentanţii cluburilor de Liga 2 l-au ales pe Octavian Goga drept reprezentant în Comitetul Executiv şi vicepreşedinte al Federaţiei


După liga a doua, feminin, juniori şi futsal, ieri a fost rîndul reprezentanţilor AJF şi L3 să se reunească la Braşov. În compania unui Mircea Sandu "schimbat"! Bela Kassai a fost etichetat "secretar general pînă pe 5 martie", după ce capul Federaţiei îl numise, cu o zi în urmă, "pe viaţă". Nici accederea la barajul pentru CM 2014 n-a mai sunat drept o reuşită: "au fost, pînă la urmă, doar două meciuri!"

"Lucrăm un amical cu Argentina '94"
Sandu l-a premiat pe Nicolae Rainea şi i-a înţepat din nou pe Ion Crăciunescu şi Răzvan Burleanu: "Nea Nicu şi Igna au fost arbitri, nu Crăciunescu. Iar minicandidatul stă cu o minge-n mînă, dar eu sînt performer, am peste 400 de meciuri în prima divizie!". Şeful FRF a confirmat informaţia apărută vineri pe gsp.ro: "E adevărat că încercăm perfectarea unui România '94 - Argentina '94. A fost cel mai bun meci al acelui CM!"

Într-o prezenţă mult mai discretă a rivalilor Avram şi Popescu, vicepreşedinte FRF a fost ales Octavian Goga, 29 voturi, în dauna lui Constantin Sorescu, doar 13 voturi.

Deaconu: "Avem dreptate!"
Şeful CCA, Alexandru Deaconu, a comentat şi plîngerea înaintată Comisiei la DNA de către 11 arbitri şi observatori. "Sîntem pregătiţi! Noi avem regulamentul şi dreptatea de partea noastră". Fostul fluieraş a numit momentul drept principala sincopă a CCA în 2013.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.