Stranieri

VIDEO Coşmarul negru » Bony, olandezul de culoare al lui Swansea, i-a scos sufletul lui Chiricheş

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Românul a fost depăşit în multe rînduri, însă Tottenham a cîştigat cu 3-1 şi evoluţia sa modestă ar putea fi trecută mai uşor cu vederea


Probabil că Vlad Chiricheş nu-l va uita multă vreme pe Wilfried Bony. Olandezul lui Swansea i-a făcut viaţa un coşmar, ieri, de-a lungul a 90 de minute electrizante, cîştigînd mai toate duelurile directe. Norocul apărătorului de la Tottenham? Cînd atacantul de culoare a şi marcat (73), Spurs aveau deja 3-0 pe tabelă.

Click aici pentru VIDEO!

Veriga slabă din defensiva oaspeţilor mai ales în prima repriză, cînd Bony şi Shelvey l-au întors pe toate părţile, ex-stelistul şi-a mai revenit întrucîtva după pauză. Atunci însă a tremurat din altă cauză.

Într-un duel aerian, Bony l-a lovit în faţă (68) şi "tricolorul" s-a temut să nu fie nasul, rupt în noiembrie, cu Newcastle, şi lezat din nou etapa trecută, contra lui Crystal Palace. A scăpat însă doar cu sperietura.


5 e nota primită de Chiricheş în cotidianul Daily Mail. Cea mai slabă de la Tottenham

CHELSEA - MAN. UNITED 3-1
Eto'ornada albastră
Execuţie, ieri, pe Stamford Bridge, cu Man. United în rolul victimei şi Samuel Eto'o pe post de călău. Camerunezul (foto, deschizînd scorul) i-a dat 3 goluri campioanei într-un derby pe care Chelsea l-a avut la degetul mic. Reuşita lui Chicharito Hernandez, de 1-3, a venit prea tîrziu (78) pentru o eventuală revoltă a "diavolilor", slăbiţi considerabil de absenţele lui Van Persie şi Rooney, accidentaţi, dar şi de eliminarea lui Vidici, în final.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.