Campionate

Citeşte Shakespeare cu Google Translate » Fostul adversar al Stelei, Kevin Prince Boateng, e topit după ”Romeo şi Julieta”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În afara lecturii, atacantul lui Schalke şi-a descoperit şi o altă pasiune, designul de interior: ”Voi fi arhitectul copilului meu”


Ballack, căruia i-a rupt picioarele chiar înaintea CM 2010, probabil că zîmbeşte amar. Călăul său de atunci, Kevin Prince Boateng, a dat un nou atac: la bibliotecă! Fostul adversar al Stelei în grupele Ligii a mărturisit cotidianului Die Welt că tocmai a terminat "Floarea Deşertului", de Waris Dirie, "am citit-o de două ori", şi mai nou s-a aplecat asupra celebrei "Romeo şi Julieta".

Dar Shakespeare, în engleză, se desluşeşte cam greu. "Sînt multe expresii sofisticate, cuvinte pe care eu nu le-am mai auzit niciodată şi de aceea apelez foarte des la programul de traducere de pe Google", a recunoscut atacantul ghanez al lui Schalke. În aşteptarea copilului pe care iubita i-l va dărui în vară, Boateng a descoperit că-i place şi "designul de interior. Abia aştept să-i decorez camera".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.