Campionate

”Spargeţi geamul în caz de urgenţă!” » Rezolvarea la criza lui Manchester United e chiar în faţa stadionului: Ferguson

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înscrisul se poate citi pe cutia de plexiglas în care se află statuia din ceară a fostului manager. Casa de pariuri Paddy Power a postat-o la Old Trafford ca să fie la îndemîna suporterilor


Al 7-lea eşec al sezonului în Premier League, 1-3 cu Chelsea, şi cele 14 puncte care-o separă de liderul Arsenal au declanşat alarma la Manchester United. Dar în vreme ce şefii clubului caută de zor soluţia, o cunoscută casă de pariuri le-a "servit-o" chiar în faţa stadionului Old Trafford!

"Paddy Power" a comandat o statuie din ceară a fostului manager, Alex Ferguson, a "împachetat-o" într-o cutie de plexiglas şi a postat-o la intrarea în legendarul "Teatru al Viselor". Mesajul e cît se poate de limpede: "Spargeţi geamul în caz de urgenţă!".
Responsabilii casei de pariuri n-au nici o îndoială: "Mourinho a bătut duminică ultimul cui la sicriul lui Man. United. Această a şaptea înfrîngere l-a readus pe Sir Alex la Old Trafford. E clar o urgenţă şi ne aşteptăm ca fanii să spargă mai repede cutia noastră de plexiglas decît îşi va încălca Rooney jurămîntul de credinţă faţă de club".


7 e locul pe care-l ocupă United în clasament după 22 de etape (din 38). Se află la 6 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în calificările Ligii

Mourinho: "Aţi pierdut titlul"
Dacă managerul David Moyes nu se dă bătut, "vom lupta pînă la capăt", omologul său de la Chelsea, Jose Mourinho, îl îndeamnă să fie realist. "United e la 14 puncte în spatele lui Arsenal, la 13 de City şi la 12 de noi. Mai poate recupera? Ar trebui ca toţi aceşti adversari să intre în colaps, ceea ce e puţin probabil", a comentat Mourinho, care ieri s-a operat la cot la Paris.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.