Handbal

Patricia Vizitiu se apară după ce a fost dată afară de Krim: "Am fost supusă unui program umilitor!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Românca Patricia Vizitiu, suedeza Linnea Thorstenson şi spaniola Carmen Martin au fost puse pe liber de Krim Ljubljana, campioana Sloveniei, echipă calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Motivele invocate de clubul sloven sînt diferite: Martin - accidentări prea dese, Vizitiu - pregătire inadecvată şi evoluţii slabe în Liga Regională, Thorstensson - evoluţii neconvingătoare.

Fosta jucătoare a Oltchimului, Patricia Vizitiu, a scris pe Facebook tratamentul la care a fost supusă în Slovenia şi a dezvăluit şi faptul că la Krim sînt mari probleme financiare.

"Am fost supusă unui program umilitor. Abia reuşeam să mă odihnesc noaptea, din cauza oboselii. Nu au vrut să mă lase să joc, ca să nu particip la Campionatul Mondial cu România. Niciodată nu am vorbit în presă de clubul la care am evoluat, dar ceea ce am trăit aici nu am trăit în toţi anii mei de jucătoare. Mă refer aici la conducere", a spus Patricia. "Carmen a plecat pentru că nu au vrut să o mai plătească. Linnea la fel. Şi nu vorbim de un salariu-două, ci de mai multe", a adăugat Vizitiu.

La Krim mai evoluează alte două românce, portarul Talida Tolnai şi pivotul Oana Manea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.