Baschet

March Madness » Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei pune la bătaie 1 miliard de dolari pentru un pariu nebun!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 January 2014

Warren Buffet e gata să renunţe la un miliard de dolari din averea sa colosală pentru una dintre cele mai aşteptate competiţii ale primăverii în Statele Unite.


Locul 4 în Topul Miliardarilor Forbes, Buffet spune, conform Business Insider, că va oferi un miliard de dolari celui care va reuşi să completeze perfect tabloul play-off-ului competiţiei de baschet rezervată colegiilor din SUA.

Ce înseamnă asta? Trebuie să ghiceşti cîştigătoarele a 67 de meciuri! La prima vedere ar părea simplu, însă orice surpriză îţi dă peste cap complet pariul, plus că în orice moment pot apărea accidentările. Şansa ca cineva să reuşească să îi ia banii lui Buffet e una la 9.223.372.036.854.775.808!

Play-off-ul turneului de baschet al colegiilor stîrneşte un interes imens în Statele Unite. Cum majoritatea meciurilor se desfăşoară în martie, americanii au denumit perioada "March Madness".

Dacă va exista un norocos, atunci el va primi cîte 25 de milioane de dolari pe an pînă în 2053! În cazul în care e nerăbdător şi vrea toţi banii imediat, va trebui să renunţe la jumătate din cîştiguri şi să se mulţumească "doar" cu 500 de milioane.

Nu vă grăbiţi să învăţaţi deja toţi jucătorii din NCAA Basketball Championship, pentru că la concurs pot participa doar cetăţenii americani.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.