Handbal

Supertransfer în handbalul românesc » O campioană mondială şi europeană a semnat cu HCM Baia Mare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 ianuarie 2014

HCM Baia Mare a reuşit să aducă un nou nume important la echipă, jucătoarea norvegiană Camilla Herrem, 27 de ani, semnînd un contract pentru următorii două sezoane, începînd din luna iulie.

Handbalista a cîştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012 cu naţionala Norvegiei. De asemenea, la Mondialul din 2009 a fost desemnată cea mai bună extremă stînga, iar Norvegia a luat medalia de bronz. A cîştigat şi Campionatul Mondial în 2011, dar şi Campionatul European în două rînduri, 2008 şi 2010. Are şi 130 de selecţii la naţionala Norvegiei.

Şi primarul Cătălin Cherecheş s-a declarat foarte mîndru de achiziţie: "Aducînd o jucătoare de top, care a obţinut performanţe deosebite, dăm un plus de profesionalism clubului şi va fi un exemplu pentru toate jucătoarele. Nu pot decît să-i felicit pe cei de la club că au reuşit acest lucru şi vreau să le amintesc, aşa ca de fiecare dată, că tot ceea ce fac, fac datorită comunităţii", a spus pentru site-ul oficial al clubului.

"HCM Baia Mare a reuşit să obţină semnătura jucătoarei Camilla Herrem, pe o durată de doi ani, începînd cu luna iulie a acestui an", a declarat şi Vasile Viman, manager financiar al HCM Baia Mare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.