Media

Povestea baschetbalistul român Angel Santana, vedetă în "Sports Illustrated", în numărul din ianuarie al revistei Sport în România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 January 2014

A apărut numărul 4 al revistei de educaţie şi cultură “Sport în România”, pe luna ianuarie 2014. Printre numeroasele subiecte abordate de revista editată de Asociaţia Presei Sportive se numără şi unul despre românul Angel Santana, baschetbalist de origine spaniolă.


Celebra revistă americană "Sports Illustrated" îi dedică 3 pagini în ultimul număr baschetbalistului român de origine spaniolă Angel Santana. Referindu-se la român şi la performanţele sale deosebite, jurnalistul american Alexander Wolff punctează că "Bucureştiul a devenit un neverosimil Mecca al baschetului 3x3, un loc unde streetball-ul are parte de o mai mare popularitate decît baschetul tradiţional 5x5".

În numărul 4 al revistei Sport în România afli povestea lui Angel Santana, sportiv pe care ţara noastră l-a transformat într-un Ilie Năstase al baschetului. Născut  în Las Palmas de Gran Canaria, joacă baschet de la 9 ani, a fost campion naţional cu Asesoft. Din 2004 trăieşte în România şi din 2010 şi-a luat cetăţenia şi e român cu acte în regulă. E căsătorit cu o româncă. Povestea lui, doar în Sport în România, revistă în care mai puteţi găsi şi alte subiecte interesante.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.