Liga 1

Mic, dar cel mai bun » Răzvan Grădinaru e marele cîştig al Stelei după primul cantonament

Articol de Cătălin Popescu, Cristi Preda (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Puştiul de 18 ani al Stelei a reuşit să se remarce în meciurile de pregătire din Spania, chiar dacă roş-albaştrii au scos nişte rezultate ruşinoase


Steaua s-a făcut de rîs în amicalele din Spania, dar a cîştigat un jucător tînăr. Numele lui: Răzvan Grădinaru! Are 18 ani, nici un meci în Liga 1, şi cîştigă pe an cît Gabi Iancu într-o lună: 6.000 de euro! Dar, cel mai important lucru, e prima oară cînd lucrează cu Thomas Neubert şi, dintre toţi jucătorii din lotul Stelei, la meciuri, a părut cel mai proaspăt!

Combinaţie Adi Popa - Tănase
De fiecare dată cînd Reghecampf l-a trimis pe gazon, Grădinaru a fost peste ceilalţi stelişti din ofensivă. A jucat repede, nu s-a complicat inutil, a arătat tupeu, a driblat şi a şutat şi la poartă, cu Werder Bremen a făcut-o chiar de două ori, şuturile lui fiind cele mai bune şanse ale Stelei de a marca. Arată ca o combinaţie între Adi Popa şi Cristi Tănase, are viteza primului şi tehnica celui de-al doilea. Din păcate pentru el, concurenţa e una acerbă. Răzvan evoluează ca mijlocaş de bandă, iar acolo Reghe îi are pe Alex Chipciu şi Adi Popa, pe dreapta, şi pe Cristi Tănase şi Keşeru, pe stînga.


3 goluri a marcat Grădinaru în Youth League, o "dublă" la Basel şi încă un gol în remiza cu Schalke de la Bucureşti

"Am fost la o selecţie la Dinamo şi m-au acceptat. La 14 ani am trecut la Steaua, atras de proiectul Academiei care se crease în Ghencea"
Răzvan Grădinaru, mijlocaş Steaua


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.