Campionate

Fanii lui United sînt disperaţi! Gestul amuzant făcut de un suporter » Poliţia din Manchester a fost alertată :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 January 2014

Un suporter al lui Manchester United aflat în stare de ebrietate şi nemulţumit de eliminarea favoriţilor "diavolilor" din Cupa Ligii Angliei, a sunat la numărul de urgenţă 999 şi a cerut să discute cu fostul tehnician al formaţiei engleze, Alex Ferguson, anunţă bbc.co.uk.

Potrivit sursei citate, apelul a fost înregistrat la ora locală 22.30.  Fanul respectiv, un bărbat din Crumpsall, a cerut imediat să îi fie dat la telefon Alex Ferguson, după care a mai spus: "Rezultatul este total incorect. Au avut prelungiri şi a fost o mare porcărie".

După ce a fost întrebat dacă vrea să raporteze o infracţiune, suporterul a răspuns: "Da, o infracţiune. Vreau să raportez o infracţiune. Manchester United a fost absolut zdrobită".

"Un bărbat din zona Crumpsall a sunat la 999, beat, şi a cerut să discute cu Sir Alex Ferguson despre rezultatul de ieri seară. Evident, poate fi trist şi deprimant atunci cînd echipa preferată pierde un meci, însă vă rog să vă amintiţi că numărul 999 este doar pentru situaţii de urgenţă.

Dacă doriţi să vorbiţi cu Sir Alex despre rezultatele recente, noi, cei de la poliţia din North Manchester, putem doar să vă sugerăm să sunaţi direct la Manchester United, pentru că astfel o să aveţi şanse mai mari să îl găsiţi", a precizat poliţia locală, într-un comunicat postat pe Facebook.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.