Liga 1

FC Vaslui e în război cu un jucător: "Vreau să plec, dar sînt blocat! Am oferte"

Articol de Cristian Lapa  —  joi, 23 ianuarie 2014

Adrian Sălăgeanu speră ca pînă la reluarea campionatului să-şi rezolve litigiul cu FC Vaslui, pentru a putea semna cu o altă formaţie.

Adrian Sălăgeanu a fost declarat liber de contract de către comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), susţinînd că FC Vaslui are să-i achite suma de 70.000 de euro, drept restanţe financiare.

Clubul vasluian a făcut recurs, iar jucătorul a fost trimis acasă din cantonamentul din Antalya, pe motiv că nu mai face parte din planurile echipei pentru cea de a doua parte de campionat.

“Acum sînt la Vaslui, unde mă antrenez singur, în aşteptarea unei decizii, după ce clubul a făcut recurs la hotărîrea LPF, prin care am fost declarat liber de contract”, a spus Sălăgeanu.

Fundaşul vasluienilor se află în ultimele şase luni de contract cu FC Vaslui, însă este decis să părăsească echipa mai devreme: “Vreau să plec, însă sînt blocat deocamdată, pînă când se va judeca recursul.

Am deja oferte de la alte echipe, dar aştept să văd ce hotărîre se va da la recurs”.

În acest sezon, Adrian Sălăgeanu a evoluat în 15 meciuri, din 18 disputate, din care în 14 a fost integralist, el marcînd şi un gol, în victoria Vasluiului cu Ceahlăul, scor 3-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.