Tenis

Simona Halep primeşte un sfat preţios de la fostul ei antrenor: "Este clar că are nevoie de ajutor"

foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 ianuarie 2014

Simona Halep şi-a îndeplinit primele obiective pentru începutul lui 2014, să ajungă în top 10 WTA şi într-un sfert de finală la un turneu de Mare Şlem.

Chiar şi în aceste condiţii, Virginia Ruzici, fosta mare campioană şi managerul său, a şi declarat pentru Gazeta Sporturilor că Simona are nevoie de un antrenor alături.

De altfel, belgianul Wim Fissette, cel care a pregătit-o şi pe Kim Clijsters, o va antrena pe Simona de la Paris, turneu care va începe de luni.

Acelaşi lucru l-a reiterat şi fostul său antrenor din 2013, Adrian Marcu, cel care a dus-o pe locul 11 în lume: "În momentul ăsta ea se descurcă, a jucat bine, a făcut sfert de finală, aşa că este în regulă. E posibil să se descurce fără antrenor, totul e posibil. Întrebarea e cît timp! Am înţeles că are un nou antrenor, nu ştiu de cînd o sa înceapă. Este clar că are nevoie de un ajutor.

E o jucătoare curajoasă, care luptă foarte mult şi joacă cu foarte mult suflet. Pentru un sportiv are o inimă mare şi în momentele importante o ajută că e foarte pasionată", a spus Marcu la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.