Campionate

Red Bull Lewa » Un elev de 17 ani îl acuză pe Lewandowski: ”S-a repezit la mine ca un taur şi m-a lovit”

Cealaltă față a lui Lewandowski?! Hans-Joachim Watzke, șeful Borussiei, e totuși de partea jucătorului: "N-a lovit. Îl cred sută la sută" // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adolescentul, fan Dortmund, a mers la poliţie însoţit de tatăl său şi a depus plîngere împotriva atacantului care va îmbrăca din vară tricoul lui Bayern.

Ultimele 6 luni în tricoul Dortmundului se anunţă de coşmar pentru Robert Lewandowski. Suporterii nu-i iartă trădarea de a fi semnat cu Bayern. Un elev de 17 ani, fan al Borussiei, a depus joi plîngere la poliţie împotriva atacantului polonez. Acuzaţia e gravă: "vătămare corporală"!

Philip S. se afla în faţa liceului, împreună cu mai mulţi prieteni, cînd Lewandowski, 25 de ani, şi-a făcut apariţia la bordul unui Porsche Cayenne: "L-am recunoscut imediat şi frustrat că în vară pleacă la Bayern i-am arătat degetul mijlociu. Recunosc, n-a fost OK".

Dar jucătorul, în loc să-l ignore, a frînat brusc şi s-a dus glonţ la el: "S-a repezit la mine ca un taur. Mi-a strigat «Ce-a fost asta, ce-ai făcut tu?» şi apoi m-a lovit cu palma peste frunte de-am căzut pe spate. Şi acum mă doare capul".

9 milioane de euro pe sezon va cîştiga Lewandowski din vară, conform contractului pe 5 ani încheiat cu Bayern

"Am fost implicat joi într-un incident, e adevărat, dar în nici un caz n-am reacţionat violent faţă de cei care mi-au încălcat viaţa privată" (Robert Lewandowski, atacant Dortmund)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.