Liga 1

Continuă războiul pentru şefia FRF » Victor Becali contraatacă: "Nu clanul ăsta de impresari l-a trimis pe Avram în arest"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Mai este mai puţin de o lună pînă la alegerile FRF de pe 5 martie, iar lupta pentru şefia Federaţiei este tot mai aprigă.

Vasile Avram, Răzvan Burleanu şi Marcel Puşcaş l-au atacat pe Gică Popescu, iar acum a venit rîndul lui Victor Becali, bun prieten cu fostul mare internaţional, să replice dur:

"Este mai simplu să dai în Popescu decît să-ţi faci campanie. Ce spunea Avram? Că nu are nevoie să fie susţinut de regi şi un clan de impresari. Dar nu clanul ăsta de impresari l-a trimis pe el în arest. A fost achitat, bravo lui!

Cu doua zile înainte a vorbit cu mine şi se ridica pe vîrfuri să mă pupe. Eu cu ce să-l susţin pe Popescu, pentru că nu am niciun vot? Să faci tot timpul acuzele astea aiurea... Dacă are probe, să spună, aşa pot să declar şi eu ce vreau.

Dacă Mircea Sandu şi-a exprimat părerea, că îl susţine pe Gică Popescu, sigur că o să fie atacat. Cred că şi ei se aşteptau la chestia asta", a spus Becali la Dolcesport.

Victor Becali susţine că viitorul preşedinte FRF va avea nevoie de Mircea Sandu: "Indiferent cine ar cîştiga, cu atît mai mult altul decît Gică Popescu, are nevoie de Mircea Sandu, pentru că are relaţii la UEFA şi FIFA. Popescu are nume, a fost fotbalist, dar dacă se duce altul pe la UEFA, nu-l cunoaşte nimeni".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.