Stranieri

N-a fost ziua lui » Pantilimon, taxat de presa britanică după 4-2 cu Watford

Deeney trimite balonul în plasă pe lîngă Pantilimon, pentru 0-2 // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul ”cetăţenilor” a fost iertat de un penalty şi The Guardian îi găseşte vină la golul doi al oaspeţilor. City a întors de la 0-2, graţie în primul rînd senzaţionalului Aguero: hat-trick.

La pauză părea că va fi o zi de coşmar pentru Costel Pantilimon. Man. City era condusă cu 2-0 de Watford în "16"-imile Cupei Angliei şi practic eliminată din competiţie. Acasă, de-o divizionară secundă, ceea ce nu se mai întîmplase din ianuarie 2009 (Nottingham Forest).

Panti, la rîndu-i, avea şi el ce să-şi reproşeze:
- Minutul 11: Îl faultează în careu pe Anya, care trecuse mingea de el. "La masa presei a fost penalty clar, dar arbitrul Friend n-a dat nimic. Suferă de «sindromul marilor cluburi»", nota Daily Mail.
- Minutul 30: Fără vină la golul lui Forestieri, de 0-1, Pantilimon e acuzat la al doilea. "Nu s-a înţeles cu Demichelis, şi Deeney a profitat. City, o calamitate în apărare", a punctat The Guardian.

Norocul portarului "tricolor" că Man. City a revenit complet schimbată de la cabine. Şi în ultima jumătate de oră, Aguero, "triplă", şi Kolarov au întors soarta partidei: 4-2, iar "cetăţenii" sînt în "optimi".

12 goluri a încasat Pantilimon în acest sezon la Man. City, dintre care 3 în două partide de Cupa Angliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.