Liga 1

UPDATE Haos pe Otopeni! Steliştii au decolat spre Spania după 5 ore de aşteptare: "Îşi bat joc de noi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 ianuarie 2014

Steaua trebuia să plece astăzi, la ora 15:45, în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Spania, dar din cauza zăpezii care cade de sîmbătă în Bucureşti, steliştii au rămas blocaţi 5 ore pe Aeroportul Otopeni!

Cursa BlueAir care trebuia să-i ducă spre Malaga a încercat să decoleze din Bucureşti abia la ora 17:20, majoritatea zborurilor fiind întîrziate din cauza procedurilor de degivrare!

Reporterii GSP au luat legătura cu oficialii Aeroportului Otopeni care au precizat că aeronava în care se află lotul Stelei e posibil să decoleze din Bucureşti la 18:15. Lucru care nu s-a petrecut, steliştii fiind anunţati că întîrzierea va fi şi mai mare. "Aşa se întîmplă cînd plecăm cu o companie low-cost! Companiile mari au prioritate şi pleacă mult mai rapid de pe aeroport. Sînt curse care au avut doar cîteva minute de întîrziere la plecare. Noi stăm aproape de 3 ore în aeroport! Îşi bat joc de noi!", spunea un oficial al echipei din Ghencea în jurul orei 18:30.

La 19:10, după ce au stat mai bine de 3 ore în faţa porţii de îmbarcare către avionul companiei BlueAir, steliştii au fost anunţaţi că urmează să urce în aeronavă, care a decolat într-un final, la ora 20:18.

Programul amicalelor Stelei din Spania:

28 ianuarie: Steaua - Dinamo Kiev (18:15)
30 ianuarie: Steaua - IFK Goteborg (19:30)
1 februarie: Steaua - Lokomotiv Plovdiv (19:00)
3 februarie: Steaua - Korona Kielce (19:30)
5 februarie: Steaua - IF Elfsborg (19:00)




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.