Campionate

Cod roşu! » Fără succes în 2014, Inter îşi doboară recordul negativ al debuturilor de an

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu o singură victorie în campionat în ultimele 9 etape şi scoasă din Cupă, echipa lui Mazzarri riscă să piardă iar Europa, iar patronul Thohir e deja contestat de fani


Inter nu mai poate bate pe nimeni în Italia în noul an! De la triumful din derby, nerazzurrii au intrat într-un picaj continuu, stabilind duminică un record negativ în istoria de aproape 106 ani a clubului. Nici un succes în 2014! Echipa lui Mazzarri s-a împiedicat (0-0) şi de "lanterna roşie" Catania, care nu luase nici un punct în cele 10 vizite în campionat şi avea cea mai slabă apărare "afară", 27 de goluri primite!

Numai două remize a reuşit Inter după Revelion, ambele pe "Meazza" şi împotriva unor adversari aflaţi la retrogradare. Eliminată din Cupa Italiei, 0-1 cu Udinese, riscă să piardă şi locul 5, ultimul de Europa League, Torino, Parma şi Verona fiind la un punct în spate. Noul patron Thohir a fost contestat de fani, care l-au împins pe Mazzarri (fără soluţie la criză) să se plîngă: "Parcă am fi jucat cu porţile închise!".


0 victorii are Inter în cele 5 jocuri disputate în 2014, în Serie A şi în Cupă, cel mai dezastruos început de an din istoria nerazzurrilor

1 gol a marcat trupa lui Mazzarri în cele 5 partide din acest an, cel semnat de Nagatomo în remiza (1-1) cu Chievo de pe "Meazza"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.