Liga 1

Au scăpat din nămeţii de la Slobozia » Bourceanu şi Neagu au ajuns în Spania, dar ratează amicalul cu Dinamo Kiev!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 28 ianuarie 2014

UPDATE 15:50 / Cei doi jucători ai Stelei au ajuns în cantonamentul echipei din Spania!

*****

Alexandru Bourceanu şi Ionuţ Neagu n-au mers cu echipa în cantonamentul din Spania fiindcă au plecat cîteva zile acasă, la Galaţi, unde au rămas înzăpeziţi, deşi fuseseră avertizaţi de şefi şi de colegi că în weekend vor fi căderi masive de zăpadă în zona respectivă!

După ce steliştii au stat aproape 5 ore în Aeroportul Otopeni aşteptînd să decoleze spre Spania, Bourceanu şi Neagu aşteptau să poată ajungă la Bucureşti într-un hotel din Slobozia. Cei doi au plecat de la Galaţi sîmbătă, au trecut de Brăila, dar nu au putut trece şi de Slobozia, pentru ca mai apoi să intre pe autostradă şi a ajunge în Capitală. Aceştia au rămas blocaţi la Slobozia, acolo unde au stat mai bine de 48 de ore!

Aseară tîrziu, cei doi au reuşit într-un final să ajungă în Bucureşti, să găsească bilete de avion pentru a ajunge în cantonamentul echipei din Spania. Jucătorii au plecat în jurul orei 5 de pe Aeroportul Otopeni, dar nu vor avea un zbor direct şi vor fi nevoiţi să facă o escală, singurul zbor direct spre Malaga fiind la 15:45.

Asta înseamnă că Laurenţiu Reghecampf nu va putea mai mult ca sigur să-i folosească pe cei doi în primul amical de astăzi, cel cu Dinamo Kiev de la ora 18:15.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.